Aflați dacă sînt locuri liberi:

Ratele de schimb

Rata de schimb BNM - 01.11.2020

USD 18.2014
EUR 20.3575
RUB 0.2784
RON 4.291

Despre hotel

"Prestige Hotel" vă oferă apartamente mobilate de categorie superioară în orașul Chișinău, sectorul Centru. Toate apartamentele sunt amplasate într-o scară, ceea ce este confortabil pentru grupurile turistice. Atmosfera binevoitoare a luxosoaselor apartamente oferă condiții ideale pentru odihnă și relaxare, unde oaspeții apartamentelor pot beneficia de servicii de calitate, ambianță plăcută și personal calificat. Biroul oferă 15 apartamente cu metraj de 35-55 m2 cu un interior de Lux și sunt echipate cu tehnologii de ultimă oră. Apartamentele au un design original: decorații prețioase din lemn ce evidențiază eleganța și grandoarea interiorului, fotolii confortabile pe care poți petrece timp de neuitat. 

Fiecare oaspete este important pentru noi, și fiecare oaspete este tratat cu prietenie, respectându-i tradițiile, obiceiurile și modul de viață. 

Situarea apartamentelor în centrul orașului permite oamenilor de afaceri și oaspeților capitalei să ajungă cu ușurință în orice colț al municipiului. De asemenea, după dorință, oaspeții pot lua dejunul, prânzul, cina în restaurantul "Baracuda" situat în blocul hotelului. Totodată, majoritatea centrelor de importanță strategică se află în împrejurimea hotelului: secția de pașapoarte, SunCity, Ministerul Finanțelor, Academia de Studii Economice.