Despre hotel - Prestige apart-hotel, Chișinău

Drag oaspete! Suntem bucuroși să vă întâmpinăm pe site-ul oficial al Prestige apart-hotel. Prestige apart-hotel este un apart-hotel mic, dar confortabil, chiar în centrul Chișinăului. Apartamentele confortabile și luxoase oferă condiții ideale pentru odihnă și relaxare. Amplasarea optimă a apartamentelor lângă atracțiile culturale și istorice ale orașului, care vă apropie de cultura moldovenească, cafenelele și restaurantele pentru toate gusturile, fac din Prestige apart-hotel un loc ideal de cazare atât pentru turiști, cât și pentru călătorii de afaceri. La câțiva pași se află: - Arcul de Triumf; - Catedrala Nașterea Domnului Hristos; - Camerele Parlamentului; - Catedrala; - Muzeul Național de Istorie; - Sala de orgă; - Autogara Chișinău. Vă puteți bucura de mâncare excelentă în restaurantele din apropiere: - "Whine Gogh", - "Creme de la Creme" - "La Placinte" Locația favorabilă a hotelului, decorul confortabil al camerelor - toate acestea și, cel mai important - serviciul impecabil, vă vor lăsa cu cele mai plăcute impresii despre Chișinău! Ne pasă sincer de fiecare dintre oaspeții noștri și sperăm că șederea dumneavoastră Prestige apart-hotel vă va aduce doar o experiență plăcută.

Condiții de cazare

Scopul nostru principal este de a vă face șederea la Prestige apart-hotel confortabilă și plăcută. Aici puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă ajuta în timpul sejurului. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați personalul hotelului.
Check-in 14:00
Check-out 12:00
Anulare rezervare Regulile de anulare pot varia în funcție de tariful camerei, data rezervării și planul tarifar selectat. Vă rugăm să verificați politica de anulare în confirmarea rezervării. De asemenea, puteți contacta hotelul pentru informațiile de care aveți nevoie.
Курение в апарт-отеле

Обращаем ваше внимание, что СТАНДАРТНЫЙ НОМЕР ПРЕДНАЗНАЧЕН ДЛЯ КУРЯЩИХ ГОСТЕЙ.
Все остальные апартаменты предназначены для некурящих гостей. В случае курения (кроме стандартного номера для курящих), администрация апарт-отеля имеет право удержать с гостя сумму в размере 500 молдовских лей.

Termeni & Condiții

Procedura de rezervare este absolut sigură. Toate informațiile personale sunt criptate și procesate într-un mod sigur. Informațiile personale vor fi utilizate numai pentru rezervare. Prestige apart-hotel își rezervă dreptul de a preautoriza cardul înainte de sosire.